Мед Атлант

У Нацполіції Прикарпаття нагородили подяками волонтерів та активістів. ФОТО

За активну громадську діяльність, надання всебічної підтримки та допомоги працівникам підрозділів ГУНП в області начальник – Віктор Шкутов нагородив подяками волонтерів та активістів.

Зокрема, відзначили представників громадської організації “Народна Самооборона Івано-Франківської області”, приватного бізнесу, директорів загальноосвітніх навчальних закладів та сільського голову Бородчанщини. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

“Уже тривалий час ви надаєте всебічну підтримку нашим працівникам поліції в забезпеченні продуктами харчування та іншими товарно-матеріальними цінностями працівників поліції, які несуть службу на Сході нашої держави. Щиро дякую вам за розуміння ситуації та сприяння“, – зазначив Віктор Шкутов.

Про співпрацю з поліцією відзначив у своєму виступі начальник штабу ГО “Народна Самооборона Івано-Франківської області” Богдан Мойсишин.

“Ми з вами співпрацюємо з часів майданівських подій. Відтоді зав’язалася наша дружба. Це і спільні патрулювання і різні заходи. Знайшлося порозуміння з керівництвом поліції і ми входимо до складу атестаційних комісій, допомагаємо хлопцям на Сході і вони також нам допомагають. І так має бути. Нам разом треба будувати нашу Україну. Ці подяки, думаю, є заслуженими і взаємними”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...