Мед Атлант

Неподалік Франківська невідомі в масках пограбували подружжя підприємців

У ніч з 9 на 10 червня неподалік Івано-Франківська близько другої години ночі невідомі у масках вдерлися до помешкання подружжя та, застосовуючи фізичну силу, заволоділи грошима та коштовностями.

Інцидент трапився у селі Чукалівка, інформує МІСТО. За словами потерпілих, нападників було троє або четверо, всі у масках.

Речник ГУ НП в Івано-Франківській області Мирослава Белдик каже, що подружжя повідомило у поліцію тільки у шостій годині ранку. До того не могли – їх зв’язали. Над ранок чоловіка та жінку виявила сусідка.

Правоохоронці проводять оперативно-пошукові заходи. З хати невідомі забрали 20 тисяч гривень, 2 тисячі польських злотих і золоті вироби.

Щодо подружжя, вони ведуть підприємницьку діяльність. Ймовірно, саме тому на них здійснено напад. Від госпіталізації двоє відмовилися. Відомо, що потерпілі старшого віку.

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Довідково: ч. 3 ст. 187 ККУ

Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище; карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Читайте також: Як у Франківську журналісти і поліцейські шукали безвісти зниклу студентку з Болгарії. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...