Мед Атлант

Українці прощаються з ВКонтакте і масово реєструються в новій соцмережі

Українська соціальна мережа Ukrainians, розроблена канадським стартап-інкубатором із активами в Україні StartupSoft, через п’ять днів після відкриття реєстрації досягла рівня 100 тис. користувачів та анонсує розширення функціоналу найближчим часом.

Про це повідомляє “Слово і Діло”, посилаючись на інформацію на сторінці соцмережі в Facebook.

Як повідомила співзасновник проекту Олександра Струмчинська, 22 червня Ukrainians планує впровадити можливість пошуку і додавання друзів, а 30 червня – публікацію і можливість ділитися контентом. На даний момент у соцмережі можна тільки зареєструватися і змінити фотографію профілю.

“На даний момент фінансуванням проекту займається StartupSoft, але ми також розглядаємо можливість залучення інвестицій в подальшому”, – сказала Струмчинська.

За її словами, соціальна мережа використовує сервери Microsoft, розробники вибрали колумбійський домен .co, а сайт соцмережі хоститься в місті Денвер (США).

“Розробляючи проект, ми вибрали колумбійський домен, оскільки це більш зручно з фінансової точки зору, але найближчим часом мають намір перейти на український домен”, – зазначила вона.

Нагадаємо, 3 червня, була представлена ​​перша версія соцмережі і відкрита реєстрація.

Читайте також: Перший день безвізу: сотні українців вільно перетинають кордон з країнами ЄС 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...