Мед Атлант

У Франківську відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника. ФОТО

У третю неділю червня своє професійне свято відзначають медичні працівники. З цієї нагоди в Івано-Франківському обласному музично-драматичному театрі імені Івана Франка сьогодні відбулись урочистості.

Привітати лікарів та медичних сестер з професійним святом прийшли голова облдержадміністрації Олег Гончарук, перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, в.о. директора департаменту охорони здоров’я ОДА Микола Стовбан, представники спілки учасників АТО та громадськості, передає МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Зокрема, Олег Гончарук подякував медикам за їх згалоджену, професійну роботу та відзначив, що робота медиків заслуговує на особливу та щиру повагу. Також голова ОДА наголосив, що влада докладатиме максимум зусиль, щоб вирішувати проблемні питання в галузі охорони здоров’я та соціального захисту медичних працівників.

Під час урочистостей медичних працівників Прикарпаття нагородили почесними відзнаками, зокрема, медалями “За заслуги перед Прикарпаттям”, “За врятоване життя”, грамотами обласної державної адміністрації, спільними грамотами облдержадміністрації та обласної ради, грамотами і подяками Архієпархіального управління УГКЦ, Івано-Франківської міської ради, іншими нагородами.

Також хвилиною мовчання вшанували пам’ять медиків-добровольців із Прикарпаття Ярослава Чомка та Богдана Рязанича, які загинули в зоні АТО у 2015 році.

Читайте також: Медичні працівники позмагались на обласній спартакіаді. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...