Мед Атлант

З`явилося оперативне відео з місця, де знайшли вбиту дівчину з Болгарії. ВІДЕО 18+

Дівчину-іноземку розшукували 12 днів і знайшли вбитою, 12 червня, на Рогатинщині. Прикарпатські правоохоронці затримали і підозрюваного – хлопця з Турменістану Ельдара.

Сьогодні, 13 червня, правоохоронці влаштували брифінг, щоб розповісти подробиці жорстокого вбивства студентки з Болгарії Дішлі Еля Зії, тіло якої вчора знайшли на Рогатинщині. Труп виявили у валізі на озері, передає МІСТО. Правоохоронці кажуть, що хлопець Еля Зії – Ельдар, мав спільника з Івано-Франківська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ховався і мовчав: як туркмену, підозрюваному у вбивстві болгарки, обирали запобіжний захід. ВІДЕО (14.06.2017)

Оперативне відео з місця події надане ГУ НП в Івано-Франківській області:

Пряма трансляція МІСТА з брифінгу:

Як показала попередня медична експертиза, смерть дівчини наступила через травму голови. На її тілі також виявили численні ссадити, побої, переломи. З метою приховання слідів злочину вбивця заховав її у валізу і вивіз за межі міста. Як і коли, і головне: чи сам це зробив — наразі невідомо. Як розповідали журналістам МІСТА друзі підозрюваного туркмена: сам він автівку не водив і прав не мав. Отже, хтось допоміг вивезти тіло дівчини далеко від Івано-Франківська.

Правоохоронці кажуть, що мають достатньо доказів, аби довести його вину, в тому числі і покази сусідів, які напередодні зникнення дівчини чули у квартирі, де пара проживала спільно, сварку і звуки, що схожі на бійку. Сам підозрюваний від будь-яких показів відмовляється.

Особисті речі болгарки поки не знайшли,  їх не було. Ймовірно, вбивця заховав їх в іншому місці.

Як повідомили правоохоронці, рідні підозрюваного поки до міста не прибули. Сьогодні йому оголосили підозру й обрали запобіжний захід — тримання під вартою.

Якщо вину Ельдара доведе суд, йому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, вчора під міським відділком поліції зібралися друзі і знайомі підозрюваного. В причетність хлопця до злочину не вірять, попри те, що всі докази вказують на нього.

Напередодні в місті побував брат вбитої дівчини, який розповів нашим журналістам, що в непричетність її хлопця-одногрупника не вірить.

24-річна студентка з Болгарії тимчасово проживала в Івано-Франківську, будучи студенткою 4-го курсу стоматологічного факультету ІФНМУ. Дішлі Елю Зію знайомі і родичі розшукували з 31 травня, офіційно в розшук дівчина подана 5 червня. Майже тиждень правоохоронці шукали її всюди: опитували свідків знайомих і сусідів. На жаль, в цей час дівчина була вже мертвою. Вчора її тіло опізнали рідні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...