Мед Атлант

До Івано-Франківська з лекцією приїхав відомий український музикант

В рамках фестивалю сучасного мистецтва «Porto Franko» з франківцям та гостями міста зустрівся музикант, колишній гітарист «Океан Ельзи», колекціонер мистецтва Павло Гудімов.

Про сучасне мистецтво, урбаністику і не тільки…Павло Гудімов під час зустрічі з учасниками фестивалю відзначив, що Івано-Франківськ є базою для формування нового контексту і завжди тут народжувалися люди, які стартували і реалізовувалися на інших територіях.

«Ми якраз говорили про те, що Івано-Франківськ змінюється, завдяки геополітичним змінам і ще вплинула загальна міграція. Через такі ініціативи, як фестиваль ми можемо зятягнути людину в інше середовище, в середовище більш високої культури, зосередження і професійної діяльності», — сказав Павло Гудімов.

Також галерист розповів, які художники можуть долучитися до його творчої команди.

«Професійний секрет — це культура. Людина може бути надзвичайно талановита, але з нею не можна буде спекти хліба. Немає ніяких задніх дверей, через які можна потрапити в галерею, ми маємо відчути художника та побачити його талант», — зазначає музикант.

Окрім цього, Гудімов додає, що потрапити в коло художників не так важко, як залишитися в ньому надовго, адже не мало людей хочуть зробити з цього бізнес і стають рекламістами.

Пропонуємо переглянути короткі відео з  лекторія.

Читайте також: Український музикант приїде на Прикарпаття з презентацією нового проекту

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...