Мед Атлант

Роботи провідних українських митців представили у вільному доступі для франківців. ФОТО

Сьогодні, 15 червня, в рамках фестивалю сучасного мистецтва “PORTO franko” відбулося відкриття Zenko Gallery, де представили роботи провідних українських митців. Серед них — фото франківських фотографів Synchrodogs, яких минулого року італійський Vogue визнав кращими фотографами світу.

Zenko Gallery заснована у 2016 році. Головним завданням галереї є представлення робіт провідних українських митців на міжнародних і українських арт-ярмарках та аукціонах. Це живопис, концептуальна фотографія, скульптура та інсталяція. Водночас діяльність галереї в Україні спрямована на пошук нових талантів серед молодих українських художників та кураторів. Другим важливим завданням Zenko Gallery є створення експериментального майданчика, що дає можливість творчого самовираження для митців, які ще не встигли отримати публічного визнання, але мають самобутній світогляд та виразну техніку.

Містяни можуть переглянути виставкові роботи безкоштовно в приміщенні галереї “Маргінеси”, що за адресою Пилипа Орлика, 4.

Читайте також: Ігри, музична дошка та читання нон-стоп: Porto Franko відкрив майданчик для дітей. ФОТО

Франківці в захваті від побаченого. “PORTO Franko” стартував

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...