Мед Атлант

Франківські автомобілісти невдоволені зміною руху в центрі міста. ФОТО

Йдеться про новий дорожній знак – “в’їзд заборонено“, який вчора встановили поруч площі Міцкевича, при в’їзді на вул. Крушельницької. Відтепер в’їхати до адміністрації зі строни Міцкевича не вдасться.

Водії таким транспортним змінам не задоволені й нарікають, що доведеться багато об’їжджати. Немає нового знаку й на схемах організації дорожнього руху по вул. Мельничука, Курбаса і Лесі Українки.

Повнею дурнею назвав новий знак і головний комунальник міста Михайло Смушак і запевнив журналістів “МІСТА”, що коли повернеться з відрядження, то з цим питанням розбереться.

Як розповіли нам в патрульній поліції, знак цей встановили законно й пояснили, що комісія з безпеки дорожнього руху затвердила встановити його на цьому місці ще в 2014 році. Нещодавно поруч філармонії почали наносити розмітку, яка дозволяє паркування. Натомість поруч встановлено знак, який це робити забороняє. В наслідок цього патрульна поліція звернулася до мерії, аби якось врегулювати це питання. Знак заборони паркування демонтували й кількома метрами далі встановити знак “в’їзд заборонено” – при в’їзді на вул. Крушельницької зі сторони площі Міцкевича.

До речі, за місяць планують розпочати ремонт по вул. Лесі Українки, що є продовженням пл. Міцкевича. Через це автомобілісти ще більше стривожені знаковими ноу-хау на тій ділянці дороги.

Читайте також: На Бандери авто поросло травою. Поліція і муніципали безсилі. ФОТОФАКТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...