Мед Атлант

Карітас продовжує цикл навчальних тренінгів з догляду для соціальних працівників ОТГ

Працівники Івано-Франківського Карітасу вже впродовж років організовують різноманітні навчання для родичів, волонтерів та доглядальників. 14 червня 2017 року  учасниками тренінгу стали соціальні працівники об’єднаних територіальних громад області – Печеніжинської, Верхнянської та Старобогородчанської.

Догляд за хворими — це комплекс заходів, які допомагають у лікуванні і забезпечують його успіх. Навіть у лікарнях після складних операцій хірурги кажуть: операція — півсправи, а далі головне завдання — виходити хворого, щоб він напевне одужав. У домашніх умовах догляд за хворим має ще більше значення.

Для соціальних працівників ОТГ розроблено цикл навчальних тренінгів  практичних навиків, які є найголовнішими під час догляду за лежачими хворими. Під час останнього тренінгу  учасники відпрацьовували різні методики вимірювання життєво важливих показників діяльності організму людини – артеріального тиску, пульсу, частоти дихання, цукру в крові та  способів заміни натільної та постільної білизни.

Тренери Карітасу  передали свої знання та вміння з догляду за хворими та перестарілими, здобуті впродовж багат

орічної праці.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...