Мед Атлант

У Франківську велокрадії засвітилися на камерах спостереження. ФОТО

В Івано-Франківську місцевий житель просить допомогти встановити особи двох чоловіків, які, ймовірно, викрали його велосипед. Підозрюваних осіб зафіксували камери відеоспостереження.

Вчора, 15 червня, по вулиці Галицька, 105 в Андрія Побрина невідомі вчинили крадіжку велосипеда “Trek 4500”. Про це він повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук, передає МІСТО.

Чоловікові вдалось дістати відеоматеріали із камер відеоспостереження та побачив там двох підозрілих осіб. Франківець припускає, що саме вони вкрали його велосипед, тому просить допомогти відшукати чоловіків, що на фото.

“Після детального перегляду і складення хронології із урахуванням часових налаштувань відеореєстраторів я таки маю чіткі підстави вважати, що крадії саме вони. Відомо, що сам злочин здійснив той, що в джинсах і чорній поло, другий же, той що в білих штанах і чорній футболці, є співучасником, – пише Андрій Побрин.

Чоловік прикріпив фото з хронологією крадіжки: синій маркер – шлях на місце крадіжки, зелений – від місця очікування до велосипеда, і червоний – втеча із краденим велосипедом. Буквами А, Б і В позначені місця розташування використаних для виявлення крадіїв відеокамер.

Франківець просить повідомляти про будь-яку інформацію щодо цих осіб за телефоном +380500586925

Читайте також: У Галичі затримали калушанина, який вкрав мотоцикл вартістю 1400 доларів 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...