Мед Атлант

У Франківську планують створити комунальне підприємство, яке надаватиме тепло і гарячу воду

Сьогодні, 19 червня, виконавчий комітет Івано-Франківська підтримав рішення створити КП “Екоенергетичні системи Івано-Франківська”, яке надаватиме теплову енергію.

Створення такого комунального підприємства дасть змогу Івано-Франківську самостійно виробляти, транспортувати та реалізувати теплову енергію. Основний акцент – саме на альтернативних джерелах та впровадженні новітніх технологій енергоефективності. Про це у мережі Фейсбук повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, передає МІСТО.

“Ми зосереджені на енергетичній незалежності, тому будемо працювати у цьому напрямі на всіх можливих рівнях. І створення такого комунального підприємства стане серйозною відправною точкою на шляху до максимального застосування інноваційних енергетичних технологій в місті“, — йдеться у повдіомленні.

Статутний капітал КП “ЕЕС-ІФ” становитиме 10 мільйонів гривень. Підприємство зареєструють за адресою: Незалежності, 161. Саме там наразі розміщене КП “Муніципальна інвестиційна управляюча компанія”.

Читайте також: Франківській “Муніципальній варті” передали комп’ютерну техніку на мільйон гривень 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...