Мед Атлант

У Франківську відомий активіст “Хімік” захищав від патрульних нетверезого водія. ВІДЕО

Вчора, 18 червня,  в Івано-Франківську по вулиці Мазепи патрульні зупинили Skoda Octavia за порушення ПДР. Підтримати водія та пасажирів прийшов відомий франківський активіст “Хімік”.

Нетверезий водій не пред’явив патрульним ні посвідчення водія, ні страхівку. Від освідування також відмовився. Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець опублікував відео та розповів деталі конфлікту між пасажирами, активістом “Хіміком” та патрульними, передає МІСТО.

“На патрульних чекав “сюрприз” – в машині була група підтримки: дружина водія, його син з невісткою та ще й діти“, – йдеться в повідомленні.

Як розповідає Міхалець, через деякий час на місце події прибув відомий франківський активіст Михайло Бойчук. 

Згодом прибув ще один “друг сім’ї” – він хотів доказів, ви його упізнаєте. Відомий “громадський активіст”,який, вірю, усіма силами хоче оптимізувати роботу патрульної поліції”, – пише поліцейський.

Водія забрали до міського відділу складати адмінматеріали. Як пізніше з’сували патрульні, власником авто є син, який сидів на пасажирському сидінні. На нього склали протокол за ст. 130 КУпаП – за передачу керування нетверезому батькові. І протокол по 185-й КУпаП – за злісну непокору.

На старшого чоловіка склали протоколи за відмову від проходження огляду, злісну непокору та винесли постанову за керування без документів.

Мораль проста: навчіться відповідати за свої вчинки самостійно – патрульні просто ролять свою роботу. Ніхто вам не допоможе, якщо ви порушили закон”, – підсумував Міхалець.

Читайте також: Франківського патрульного можуть притягнути до кримінальної відповідальності через підприємця з впливовими знайомими. ФОТО/ВІДЕО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...