Мед Атлант

ДТП у Франківську: під колесами автомобіля опинився неповнолітній велосипедист. ФОТО

Сьогодні, 20 червня, у Франківську трапилася ДТП на вулиці Коновальця. Там автомобіль “Шкода Октавія” здійснив наїзд на неповнолітнього велосипедиста.

Як повідомили журналістам МІСТА у патрульній поліції, велосипедисту 16 років. Хлопець постраждав не сильно – минулося подряпинами на колінах.

На місце патрульні викликали кримінальну поліцію у справах дітей та батьків юнака.

ДТП оформляти поліцейські не будуть – і велосипедист, і водій написали розписки про те, що ніяких претензій не мають один до одного. Все ж, в аварії, за словами поліції, винний водій автомобіля “Шкода Октавія”. Він рухався по вул. Коновальця і хотів здійснити поворот. Велосипедиста при цьому не помітив. Каже, багато автомобілів було поряд. Сам юнак рухався по краю проїжджої частини.

Читайте також: Франківського патрульного можуть притягнути до кримінальної відповідальності через підприємця з впливовими знайомими. ФОТО/ВІДЕО

Нагадаємо, франківські патрульні організували брифінг посеред дороги у мікрорайоні Пасічна. Поліціянти, зважаючи на дискусії мешканців, вийшли на вулицю Галицька (зупинка “Целевича”), аби розповісти про встановлений дорожній знак 3.24 “Розворот заборонено”. Крім того, спільно з журналістами вирішили провести  гуртову фіксацію порушень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...