Мед Атлант

На конференції TEDxIvanoFrankivsk – 2017 будуть говорити про силу розуму й ідеї, які змінюють світ

Сьогодні, 21 червня, відбулась прес-конференція команди TEDxIvanoFrankivsk. Організатори повідомили про цьогорічний TEDx:  тему, дату проведення, квитки і перших спікерів.

TEDx — це унікальні щорічні конференції, що проходять у різних куточках світу і присвячені “ідеям, які варті поширення”.

У Франківську TEDx вперше було проведено у 2013 році. Тема цьогорішньої конференції: “Power of mind” (“Сила розуму”), Відбуватиметься 30 вересня в приміщенні “Арена центр”.

“Минулого року ми провели конференцію в форматі TEDxWomen. Цього року вирішили повернутися до класичного формату, підсиливши його достойною темою”, — розповідає проектний менеджер конференції Михайло Джогола.

Команда TEDx презентувала спікерів:

  • видавець і поет Іван Малкович;
  • колишній голова та головний виконавчий директор провідної американської фірми Power Young&Company, а нині волонтер Корпусу миру в Україні Алан Янг;
  • художник музикант і дизайнер Ярема Стецик.

Окрім того,  на згоду стати спікерами конференції очікують також від президента УКУ Бориса Гудзяка та в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

“Ми запрошуємо спікерів, які силою своєї думки змінили світ, вплинули на конкретне явище чи людей”, —розповідає ліцензіатка проекту Христина Вінтонів.

Продаж квитків на конференцію розпочнуть сьогодні о 12:00. Ціна стартуватиме від 200 гривень, зростатиме щомісяця, максимальна вартість —500 грн. Їх можна придбати на сайті  TEDxIvanoFrankivsk

Читайте також: На франківців чекає ніч безкоштовного кіно 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...