Мед Атлант

На Прикарпатті правоохоронці зупинили “КамАз” з незаконно видобутим гравієм

 20 червня поліцейські Тлумацького відділення поліції виявили незаконне видобування корисних копалин та їх перевезення з русла річки Дністер, що в с. Луг.

Правоохоронці зупинили автомобіль “КамАз” під керуванням 40-річного мешканця одного із сіл району, який перевозив в кузові піщано-гравійну суміш без жодних документів на видобуток та перевезення її. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУ НП Івано-Франківської області.

Також викрили 50-річного франківчанина, який автомобілем “Татра 815” завантажував гравій на транспортний засіб з метою перевезення, як вони пояснили, для власного використання.

Транспортні засоби вилучили та помістили на територію Тлумацького ВП.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України (Порушення правил охорони або використання надр). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумівдоходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років абопозбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: У Калуші не вистачає півмільйона гривень на встановлення фонтану 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...