Мед Атлант

Прикарпатський активіст опублікував неймовірні світлини віддаленої Перкалаби. ФОТО

Прикарпатський активіст у мережі Фейсбук опублікував неймовірні фото з віддаленої Перкалаби.

Перкалаба( Сарата) – найбільш віддалене і важкодоступне село Українських Карпат, до якого, як кажуть туристи, навіть немає нормальної дороги, передає МІСТО.

Активіст Роман Клим опублікував фото та поділився враженнями від подорожі. Також він розповів, що разом з членами ГО “Патріоти Гуцульщини”, лісівниками НПП “Верховинський” та науковцями встановили рекреаційний знак “Тут бере початок річка Білий Черемош” українською та румунською мовами.

Вчора був неймовірний день! Боже, яких вражень! Побували у віддаленій Перкалабі: побували у працівників НПП “Верховинський” (Перкалабське та Прикордонне ПОНДВ), бачили, як вирощують глухарів, на велетенській кляузі-гаті ім. Кронпринца Рудольфа (1879), на місці на Білому Черемоші, де загинуло у свій час найбільше керманичів (Ворітця) ознайомилися з побутом місцевих “аборигенів”, бачили сліди ведмедя, як горить вода, відвідали гостинних прикордонників на заставі “Перкалаб”. Крім того, дослідили геологічні принади румунсько-українських Карпат”, -й деться у повдіомленні.

Читайте також: Археологи знайшли на Прикарпатті “городисько скіфів”. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...