Мед Атлант

Дмитро Міхалець поспілкувався з франківцями за філіжанкою кави. ВІДЕО

Сьогодні, 22 червня, очільник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець запросив місцевих жителів випити з ним кави.

Жителі міста, активісти та журналісти мали можливість задати питання начальнику поліції та висловити власну думку щодо тем, які стосуються роботи патрульної поліції.

“Хочемо поспілкуватися з франківцями, обговорити проблеми, допомогти. Сподіваємось, що подібні зустрічі відбуватимуться щомісяця”, – каже Дмитро Міхалець.

Під час зустрічі очільник патрульної поліції розповів, з якими повідомленнями найчастіше звертаються мешканці, зокрема, відмітив, що надто часто поступають виклики про сімейне насилля. Також обговорили нічні правопорушення, велику кількість ДТП та їх причини.

Багато ДТП вчиняють водії у стані алкогольного сп’яніння. Думаю, що варто контролювати це більш жорстокіше. Потрібно, щоб ті водії несли кримінальну відповідальність”, – зауважив Міхалець.

Також керівник патрульної поліції розповів про інцидент, який трапився між ним та журналістом програми “Люстратор 7.62” телеканалу “2+2” Володимиром Тимофійчуком.

“Чоловік на мене поскаржився, перешкоджав пройти мені селекторну нараду. Через нього ми не могли провести нараду. Я змушений був вийти і поспілкуватись з ним. Однак, йому були не цікаві відповіді на питання, його цікавив “треш”. Наступного дня він мене зустрів і задав ті самі питання. Я вважаю, що це була провокація. Департамент призначив службове розслідування. Він ж написав на мене скаргу – це його право“, – розповів Дмитро Міхалець.

МІСТО пропонує переглянути пряму трансляцію з місця події:

Читайте також: Новий дорожній знак на Галицькій: франківські патрульні проводять брифінг на дорозі та фіксують порушення. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...