Мед Атлант

Франківець доводить у суді, що не їхав п’яним за кермом своєї машини

Сьогодні, 22 червня, в Апеляційному суді продовжили розгляд справи франківця, якого звинувачують у керуванні автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. Попередньо визнав його винним у вчиненні адміністративного правопорушення,  однак хлопець подав апеляцію.

Окрім цього правопорушення, патрульні виписали хлопцю 2 протоколи: щодо хуліганства та невиконання вимоги про зупинку. Проте суд скасував ці протоколи через  відсутність складу злочину.

Сьогодні франківець Тарас Шкунда доводив у суді, що не перебував за кермом, коли  патрульні зупиняли його автомобіль, адже в ту ніч ( ред. — 18 квітня) передав автомобіль своєму брату.

«Навпроти Панорами я передав ключі брату, він мав заїхати за дівчиною. Я поїхав додому на таксі», —  розповідає позивач.

Друзі, які  були біля Тараса в ту ніч, підтверджують його слова.

«Тарас передав машину брату і ми з ним поїхали до нього додому. По дорозі нас зупинили патрульні. Брат Тараса вийшов з ними переговорити.  Згодом ми перепитали, чи можна їхати, нам сказали, що можна», — розповідає один із свідків.

Потім хлопці приїхали до будинку позивача, розпивали там вже разом з Тарасом алкогольні напої, а згодом вирішили піти в магазин.

«По дорозі  нас зустріли патрульні, запитати прізвище Тараса і почалося «маски-шоу», почали в’язати Тараса», —  зазначає свідок.

Працівники поліції не змогли бути присутніми на засіданні у зв’язку з відрядженням. Окрім цього, до суду надійшли копії відеоматеріалів патрульних, знятих у ніч 18 квітня. Через це, суд вважав за потрібне переглянути відео та дочекатися, коли на засідання прийдуть поліціянти.

Розгляд справи перенесено на 30 червня, 11 годину.

Читайте також: Франківського патрульного можуть притягнути до кримінальної відповідальності через підприємця з впливовими знайомими. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...