Мед Атлант

Понад три тисячі прикарпатських безробітних пройшли професійне навчання

Директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Григорій Горбаль повідомив про професійне навчання для безробітних.

Його за сприяння обласної служби зайнятості впродовж січня-травня 2017 року пройшли 3004 осіб, у тому числі під замовлення роботодавців – 2972. Завершили навчання 2429 шукачів роботи, з них 2378 уже працевлаштовані. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Профнавчання організовувалося за 188 професіями і напрямами. Для його здійснення у 2017 році укладено відповідні угоди із двома професійно-технічними навчальними закладами та 1184 підприємствами, організаціями й установами.

“482 безробітних Прикарпаття навчалися на базі Івано-Франківського та Рівненського центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, – зазначив директор обласного центру зайнятості. – Тут вони здобували професії адміністратора, продавця продовольчих і непродовольчих товарів, касира торговельного залу та підвищували кваліфікацію на курсах цільового призначення”.

Читайте також: На втіху жінкам. Молоде чоловіче населення Франківщини перевищує жіноче 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...