Мед Атлант

На Прикарпатті у ДТП троє осіб постраждали, у пожежі одна особа загинула

За минулу добу в Івано-Франківській області зареєстровано дві дорожньо-транспортні події. Також на Прикарпатті трапилося шість пожеж, в одній з яких загинула людина.

ДТП трапилися вони на Косівщині та Болехові.

23 червня в с. Середній Березів, Косівського району, громадянин 2000 року народження, керуючи мотоциклом марки “ИЖ- Планета 4К”, допустив наїзд на велосипедиста. Потерпілий – громадянин 2003 року народження. І водій, і потерпілий з Середнього Березова. Внаслідок ДТП велосипедист та водій мотоциклу марки «”ИЖ- Планета 4К”» були доставлені в Косівську ЦРЛ.

Цього ж дня сталася ДТП  у м. Болехів 58-річний водій, керуючи автомобілем ВАЗ-21112, вчинив наїзд на пішохода, який вибіг на проїзну частину дороги. Потерпілий з 1981 року народження, проживає в м. Болехів. Водій мешкає у Львові. В результаті ДТП пішохід отримав травми.

Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

За добу трапилося 6 пожеж, а саме:

23 червня Городенківський район, с. Оліево – Королівка, вул. Садова. Пожежа на фланці дворового вводу газової труби в господарстві.

23 червня м. Калуш, вул. Привокзальна. Пожежа сухої трави.

23 червня Богородчанський район, с. Старі Богородчани. Пожежа житлового будинку.

23 червня м. Долина, вул. Б.Хмельницького Пожежа в складському приміщенні взуттєвого магазину.

24 червня м. Коломия, вул. Кубійовича. Пожежа легкового автомобіля «Форт-Фієста».

24 червня смт. Рожнятів вул. Гагаріна. Пожежа в квартирі житлового будинку 51-річного чоловіка. На місці пожежі виявлено тіло власника.

Читайте також: У Франківську патрульний оголив пістолет, щоб зупинити п’яного водія, який їздив по дамбі і тікав від поліції. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...