Мед Атлант

Начальник прикарпатського автодору на конгрес до столиці добирався літаком. ФОТО/ВІДЕО

Начальник Служби автодоріг в Івано-Франківській області Василь Буджак перебуває у столиці на Міжнародному Конгресі з питань реформування системи управління безпекою дорожнього руху в Україні. У Київ на Конгрес летів літаком.

Про це сам Василь Буджак повідомив у Фейсбук. Пише, що багато чого зрозумів і знає, що саме потрібно впроваджувати в Україні для безпеки дорожнього руху. Каже, що вражений, як дбають про цей напрямок в Європі.

“23 червня. Київ. Другий день триває Міжнародний Конгрес з питань реформування системи управління безпекою дорожнього руху в Україні:”Безпека на дорогах України заради життя людини” за участю голови Укравтодору Славоміра Новака, голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту Ярослава Дубневича, першого заступника міністра інфраструктури України Євгена Кравцова, голови правління спілки “Всеукраїнське партнерство заради безпеки дорожнього руху” Михайла Берліна представників Євросоюзу, громадських організацій та інших.

Почув багатьох, побачив, сам виступив…. Вражений, як дбають про безпеку на дорогах в Європі і зрозумів, як багато треба зробити в Україні. Для прикладу, у Швеції домоглися, що в 2016, 2014 році в ДТП не загинула ні одна дитина! І вони прагнуть, щоб не загинула ні одна людина!!!. І вірять, що цього можливо досягнути!!!!. Беремо приклад, працюємо і рятуймо життя людей”, – йдеться у повідомленні Буджака.

Фото Василя Буджака у Фейсбук. Буджак по центру

Фото Василя Буджака у Фейсбук. Буджак за трибуною

Що цікаво, на конгрес у Київ Василь Буджак летів літаком, а враженнями поділився у соціальній мережі. Пише, що найважче було приземлятися підвечір. До столиці долетів за одну годину і тридцять хвилин:

“Ось таким симпатичним літаком дружнім екіпажем з першим пілотом Олександром Яворським за півтори години подолали 500 км. В небі над Україною бачимо неймовірну красу і багатство полів, лісів, озер і річок. В гармонії з природою милують око збережені Храми, стародавні Вежі, залишки фортець, палаців і замків, звершення людей в новобудовах… Найскладнішим елементом пілотування є приземлення на коротку злітно-посадкову полосу поблизу Києва в умовах передвечером, коли золотисте проміння західного сонця зливається з горизонтом. Це вже елемент вищого пілотажу…. Політ нормальний”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...