Мед Атлант

В Івано-Франківську президія затвердила порядок денний шістнадцятої сесії облради

Сьогодні, 26 червня, в Івано-Франківську відбулось засідання президії обласної ради та день депутата в обласній раді.

На засіданні президії  присутні 21 депутат, вони розглянули і схвалили порядок денний 16 сесії обласної ради сьомого скликання зі змінами та доповненнями, передає МІСТО.

Серед найголовніших питань, які розглянули члени президії, та які будуть винесені на засідання сесії облради: виконання обласного бюджету за 1 квартал 2017 року, внесення змін до обласного бюджету, розподіл коштів бюджету розвитку, врегулювання соціально-політичної ситуації в Україні, проекти рішень про прийняття нових цільових програм та внесення змін і доповнень до існуючих довгострокових програм та питання, що стосуються культури та освіти.

Зокрема, депутати детальніше обговорили та схвалили питання “Про звернення обласної ради щодо спрощення використання наркотичних та психотропних засобів у віддалених структурних пірозділах лікувальних закладів”, “Про звернення обласної ради щодо необхідності перевірки умов приватизації Бурштинської ТЕС ПАТ “Західенерго” та виконання інвестиційних зобов’язнь ТОВ “ДТЕК””, “Про поділ земельної ділянки на вулиці Довженка, 21, території обласного військового комісаріату”, декілька питань щодо погодження надання публічному акціонерному товариству “Укргазвидобування” у користування ділянки надр.

На розгляд сесії винесли також кадрові питання щодо призначення директорів навчально-методичного центру культури і туризму, КП “Обласний аптечний склад” та ОКП “Дністровський регіональний ландшафтний парк ім. С. Дідича”. А також планують достроково припинити повноваження депутатів Василя Скрипничука та Петра Книшука.

Загалом на сесії, яка відбудеться 30 червня, планують розглянути близько 70 питань.

Читайте також: “Самооборонівця” рекомендуватимуть до складу комісії патрульної поліції Івано-Франківська 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...