Мед Атлант

У Франківську невідомі сусіди затоплюють пенсіонерку. Поліція і рятувальники — безсилі

Такий інцидент трапився на вулиц Довга, що в Івано-Франківську. Там пенсіонерка майже добу збирає воду, яка тече від сусідів, яких ніхто не знає.

Вчора жінку почало затоплювати з квартири, яка розташована над нею. Зі слів жінки-пенсіонерки, аварійна їхала три години. Приїхавши нарешті, довго перекривали стояк.

Жінка збирала воду по хаті цілу ніч, бо знову затоплює. А от у квартирі, звідки тече вода, ніхто не живе. Сама ж пенсіонерка одинока, до того ж інвалід. Про це МІСТУ розповіли у прес-службі патрульної поліції.

На місце приїхала патрульна поліція. Інспектори повідомили жінці, що двері не можуть виломити, бо цим займаються рятувальники. Останні прибули, але пояснили, що потрібний дозвіл від власника квартири або від поліції.

Патрульні звернулися у паспортний стіл і з’ясували, що у квартирі ніхто не прописаний. Таким чином, власника не вдалося встановити. Відтак, дозвіл на вскритття дати не змогли.

Читайте також: Позиція жорстка, ми не будемо терпіти такі речі в лавах поліції, — керівництво франківських патрульних про ДТП. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...