Мед Атлант

Патрульні Івано-Франківська посилюють контроль за рухом великогабаритної техніки

В Івано-Франківську патрульна поліція посилює контроль за рухом великогабаритної технік та за транспортними засобами, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 19.06.2017р. № 406, по автомобільних дорогах та вулицях міста Івано-Франківська заборонено рух рух великовагових та великогабаритних транспортних засобів або інших самохідних машин і механізмів в денну пору доби за температури повітря вище +28 С°. Така заборона поширюється на транспортні засоби фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу патрульної поліції Івано-Франківська.

Крім того, працівники патрульної поліції посилюють контроль за транспортними засобами, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів та за наявністю у водіїв необхідних документів.

Охоронці порядку звертатимуть увагу на відповідність маркування транспортних засобів, які перевозять небезпечні вантажі, наявність інформаційних таблиць або знаків-табло небезпеки та їх стану, який повинен відповідати державним стандартам.

Патрульна поліція Івано-Франківська закликає водіїв з розумінням ставитися до посилених заходів контролю на дорозі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...