Мед Атлант

Неподалік Франківська поліцейські затримали чоловіка, який вдома вирощував коноплю. ФОТО

Франківські поліцейські під час санкціонованого обшуку в помешканні 30-річного чоловіка виявили та вилучили наркомісні рослини. За це чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.

Така подія трапилася в одному з приміських сіл Івано-Франківська. У зловмисника вилучено 24 рослини, які згідно висновку експерта є нарковмісними рослинами коноплі. Чоловік каже, що рослини конопель вирощував для власних потреб. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі ГУ НП в Івано-Франківській області.

Та це ще не все: у підозрюваного виявлено та вилучено 27 паперових згортки із вмістом подрібненої рослинної речовини. Також вилучено паперові згортки із вмістом подрібненої рослинної речовини. Ймовірно, марихуана. Це має підтвердити експертиза.

За цим фактом розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: Тікала і плакала: мама дівчинки, яку поліцейські знайшли в темній квартирі, знайшлася. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...