Мед Атлант

Прикарпатські спортсменки про Олімпіаду-2020: “Ми налаштовані рішуче”. ФОТО

Сьогодні, 5 липня, у приміщенні обласної державної адміністрації відбулася зустріч із бронзовими призерами чемпіонату світу (жіночий баскетбол 3х3) Оксаною Молловою, Христиною Філевич та срібною призеркою чемпіонату Європи з вільної боротьби серед молоді Христиною Березою.

Під час зустрічі заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк привітав спортсменок, побажавши їм подальших успіхів, та вручив квіти. Заступник голови Калуської РДА Віктор Гільтайчук нагородив Христину Березу почесною грамотою за визначні спортивні досягнення.

Спортсменки подякували своїм тренерам за підготовку та віру в них, а також поділилися своїми планами на майбутнє. Зокрема, Оксана Моллова та Христина Філевич заявили, що активно готуються до Олімпійських ігор-2020.

“Ми налаштовані рішуче. Надіємось на перемогу”, – заявили спортсменки.

Калушанка  Христина Береза також розповіла, що тренується, аби здобути перемогу на чемпіонаті світу з вільної боротьби, що проходитиме у Фінляндії.

Тренер прикарпаток з баскетболу 3х3 Юрій Процюк розповів, що на дівчат чекає ще  кваліфікаційний відбір на Олімпійські ігри 2020 року, які, як сподівається він, спортсменки зможуть пройти успішно.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...