Мед Атлант

У поліції розповіли про смертельну ДТП в Ямниці, у якій загинув екс-футболіст і постраждав директор БуТЕС. ВІДЕО

Жахлива аварія сталася сьогодні, 6 липня, у с. Ямниця. Там зіткнулися два автомобілі, один з водіїв загинув на місці. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження і з`ясовують, чи були водії тверезі.

Нагадаємо, травмований водій – директор Бурштинської ТЕС Андрій Шувар. Потерпілий зараз у лікарні, за його життя боряться медики. Щодо загиблого водія, то це екс-футболіст “Прикарпаття” Роман Стоцький.

Поліціянтами встановлено, що 27-річний житель Богородчан, рухаючись автомобілем «Деу Ланос» в напрямку м. Мукачеве, не врахував дорожню обстановку, не обрав безпечної швидкості руху, через що не справився з керуванням та допустив занос автомобіля і виїзд на смугу зустрічного руху. Відтак, він не зміг уникнути зіткнення з автомобілем «Фольксваген Пасат», за кермом якого перебував 46-річний житель Бурштина.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідком розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Ти мені передзвониш через перепрошую с…, – водій-правопорушник до франківських патрульних. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...