Мед Атлант

За мир і злагоду в Україні: Патріарх Філарет очолив прощу в Маняві і звернувся до паломників. ВІДЕОСЮЖЕТ

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет завітав на Прикарпаття та очолив Всеукраїнську прощу в Маняві. На Богослужіння зібралися тисячі прочан: хтось пішки, хтось їхав, аби духовно збагатитися.

Богослужіння відбулося у день Різдва Іоана Предтечі в древньому чоловічому Хресто-Воздвиженському соборі Манявського монастиря, інформує МІСТО.

Приїхавши, Патріарх Філарет одразу благословляв прочан. Зустріч в монастирі відбулася святково – з короваєм і добрим словом. Спільно з Святійшим Патріархом Київським і всієї Руси-України молилися за мир і незалежність України, а також за бійців, які захищають нашу державу і вдень, і вночі. До слова, Філарет відзначив 16 військовослужбовців, які брали участь у Антитерористичній операції. Їм Святійший вручив медалі за жертовність та любов до України.

Як прибув Патріарх Філарет на Прикарпаття під супровід поліції, як розпочалося Богослужіння та з якими словами Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет звернувся до прочан – у відеосюжеті МІСТА:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...