Мед Атлант

Команда з Прикарпаття стала чемпіоном України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. ФОТО

5-7 липня у Харківській області відбувся чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. Переможцем чемпіонату стала команда з Івано-Франківщини.

Шістнадцять команд із різних регіонів України взяли участь у спортивних перегонах. Упродовж трьох днів понад 100 юнаків віком від 12 до 18 років змагалися у підійманні штурмовою драбиною на 2-й та 3-й поверхи навчальної вежі, долали стометрову смугу з перешкодами та пожежну естафету 4х100 метрів, а також виконували вправу з бойового розгортання від мотопомпи. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.
Учасники змагань підтверджували або покращували свої результати у спритності, силі, витривалості, але усі демонстрували вміння і навички роботи в одній команді.

7 липня спортсмени змагались у бойовому розгортанні. Цього ж дня відбулося урочисте закриття змагань та нагородження. Третє місце виборола збірна команда Миколаївської області, срібним призером змагань стала команда з Києва, а переможцем чемпіонату – команда Івано-Франківської області.

Читайте також: У Франківську рятувальники витягли дитину, яка застрягла між решіткою на мості

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...