Мед Атлант

Читайте у новому номері журналу “Місто”!

Пропонуємо вашій увазі анонс публікацій з нового номеру журналу “Місто”:

  • 50 гривень як бонус. Поповнюючи рахунок свого телефону, ви випадково перерахували гроші на інший номер. Ситуація не банальна, але трапляється. Далі все залежить від совісті абонента: поверне він гроші чи залишить собі. А, можливо, навіть не помітить, якщо він, до прикладу, народний депутат. Журналісти міста влаштували провокацію слугам народу.
  • Вони перевіряють чистоту міста, законність встановлення вивісок, боряться зі стихійною торгівлею. З 1 квітня в Івано-Франківську запрацювала нова муніципальна інспекція з благоустрою. Та чи ефективно? 10 незручних запитань до начальника структури Михайла Яцківа у журналі.
  • Івано-Франківськ він називає містом для людей та бажає частіше тут виступати. Рок-виконавець, котрий ревно відстоює україномовний продукт, активно підтримує вояків АТО, а Євробачення називає не більше, ніж звичайним виробничим процесом. Еклюзивне інтерв’ю з Олегом Скрипкою на сторінках “МІСТО”.
  • Послизнувся, впав, гіпс. Або ж отримав забої через несправні конструкції. Травматизм на дитячих майданчиках та атракціонах – явище поширене. Щоправда, не завжди з вини дитини. Чи безпечні розваги у парку Шевченка, хто відповідає за справність гойдалок та несе відповідальність у випадку ЧП. Про все це у матеріалі “Неконтрольовані атракції”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...