Мед Атлант

Комунальники розповіли, коли завершаться ремонти доріг в Івано-Франківську

Головний комунальник міста Михайло Смушак на оперативній нараді в міського голови доповів про стан ремонту міських доріг.

Комунальник зазначив, що на вулиці Мазепи виконано 30% робіт, ремонт планують завершити до кінця року.

На вулиці Б. Хмельницького на сьогодні є вже 98 % виконання, незабаром роботи буде завершено. Як і на вул. Гнатаюка та Військовій, де залишилося встановити лише додаткові дощові решітки.

Найменший відсоток виконання робіт – 10% – по вул. Тринітарській, де відбувається заміна трубопроводу. Як зазначив Михайло Смушак, роботи тут ведуться лише до обіду, адже ремонтники мають проблеми з технікою.

На вул. Грюнвальдській залишилося облаштувати тротуар, планують оголосити два тендери щодо цього. Роботи завершать до кінця року.

Щодо велодоріжок, то вони заплановані на вулицях Довженка, Галицькій. Остання буде незабаром повністю дороблена і стане, за словами головного комунальника, найбільш показовий об’єктом у місті, який буде повністю облаштовано велодоріжки.

Під час доповіді про острівці безпеки, зокрема такий на вул. Івана Павла ІІ, який містяни активно критикували, Смушак зазначив: “Ми не дивимось на європейський досвід, у нас гинуть люди на дорогах кожного дня. Світ пішов вперед, а ми боїмось і не хочемо погоджувати ці об’єкти, ігноруючи безпеку”.

На це начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець дав пояснення: “Ми розглядаємо проекти і погоджуємо їх, але інколи вони приходять з численними зауваженнями, які ми просимо усунути”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...