Мед Атлант

Четверо людей вночі обікрали франківця: окрім грошей, ще зняли з потерпілого сорочку. ФОТО

В ніч з 11 на 12 липня франківські патрульні затримали чотирьох франківців, яких підозрюють у грабежі.

Близько 2-ї години 12 липня ночі екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про грабіж на вулиці Тролейбусній. На місці поліціантів зустрів 39-річний потерпілий. Він розповів, що четверо невідомих осіб забрали в нього сумку, в якій були гроші, мобільний телефон та сорочку. Чоловік додав, що нападники навіть хотіли забрати туфлі, та нікому з грабіжників не підійшов його розмір.

Взявши потерпілого в автомобіль, патрульні почали обстежувати прилеглу територію. На вулиці Галицькій поліціанти побачили чотирьох осіб, які сиділи на автобусній зупинці. Заявник вказав, що це саме ті, хто забрав у нього речі.

На зупинці були жінка та троє чоловіків, усі мешканці Івано-Франківська. Один з підозрюваних мав пакет з сорочкою, яку упізнав заявник. Та затриманий переконував, що це його робоча сорочка.

Патрульні запропонували заявнику приміряти сорочку —розмір йому підійшов. Натомість підозрюваний у грабежі навіть не міг її одягнути.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка тепер з’ясовує всі обставини пригоди, повідомляють у прес-службі Патрульної поліції Івано-Франківська.

Читайте також: В Івано-Франківську на хабарі затримали екс-даівця, який зараз працює в патрульній поліції

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...