Мед Атлант

Висів на балконі: франківець хотів вчинити самогубство, бо боявся втратити кохану. ВІДЕОСЮЖЕТ

31-річний чоловік намагався покінчити з життям на балконі. При цьому у квартирі була мама та коханка. Із зашморгом на шиї він висів на четвертому поверсі будинку – з зовнішньої сторони балкону.

Інцидент трапився 5 липня на вул. Гвардійська, інформує МІСТО. Заявник на лінію “102” повідомив, що чоловік хоче покінчити з життям. Ймовірно, в останній момент передумав, проте не зміг самостійно повернутися у квартиру та міцно тримався за огородження балкону однією рукою. Картина, яку побачили поліціянти, жахлива: один кінець мотузки був прив’язаний до балкону, інший – на шиї у чоловіка. Щоправда, одразу інспекторам двері жінки, які були в приміщенні, не відчинили. Патрульні затягнули чоловіка за 3 хвилини назад у квартиру та викликали швидку. Остання його шпиталізувала.

Речник Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Микола Гурак каже, що пізніше чоловік дякував патрульним, а коханка пояснювала, що вчинив так через те, бо вона хотіла розірвати стосунки.

У поліції повідомили, що сам “самогубець”, його матір та коханка знаходилися у стані алкогольного сп`яніння. Перелякана мама хотіла допомогти сину, коханка – лише спостерігала. Сусіди журналістам пояснили, що усі троє часто випивають і влаштовують конфлікти. Попередньо чоловік жив у селі з дружиною, а відколи проживає тут з коханкою, то спокою вони не мають. Проте ніхто не очікував від 31-річного Сергія такого вчинку. Зізнаються, що страшно спостерігати таке.

Більше дивіться у відеосюжеті МІСТА:

Читайте також: Ти мені передзвониш через перепрошую с…, – водій-правопорушник до франківських патрульних. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...