Мед Атлант

Керівник коломийської поліції спростував інформацію щодо відлову собак для приготування шаурми

Днями в інтернеті була поширена інформація, що у Коломиї власник одного з кіосків із шаурмою у центрі міста відловлює собак.

Про це у фейсбук-спільноті “Типова Коломия” повідомила місцева жителька Ірина Германюк.

В Коломиї власник будки з приготування шаурми, яка знаходиться біля м’ясного павільйона, ловить собак. Одну собачку, в центрі міста, мені вдалося врятувати.
За що громадянин кавказької національності почав мене принижувати. Свідками були група молодих людей, яка втрутилася і допомогла мені залишитися без побоїв, хоча чоловік вів себе агресивно і вдарив мене по руці. На погрози викликати правоохоронців, власник будки говорив, що годує всю міліцію у себе. На запитання, для чого він ловить собак, відповів: на шаурму. Я впевнена, що він дійсно вбиває і продає м’ясо собак в своїй забігайлівці. Люди!!! Будьте обережні і повідомляйте про подібні факти в групі. Разом ми знайдемо управу на таких нелюдів!“, — пише жінка.

Допис одразу ж викликав широкий резонанс серед коломиян. Одні просили відповідні служби перевірити м’ясо, яке чоловік використовує для приготування шаурми, інші — не вірили та просили не звинувачувати без доказів.

“Фактів поки ніяких не надано, але вже людину називають “воно”, стверджують, що він вбиває собак та годує ними любителів шаурми, купив весь коломийський відділ поліції та на решту прикупив санстанцію….”, — пише в коментарях користувач Сергій Симотюк.

Щоб якось прояснити цю ситуацію журналісти “МІСТА” звернулися до начальника коломийської поліції Остапа Білейчука. Він повідомив, що ніяких скарг на власника кіоску не було, а про те, що в місті хтось відловлює собак для того, щоб готувати з них їжу, чує вперше.

“Ніхто собак не відловлює. Так, їх у місті багато і комунальні служби не можуть з ними впоратися, але ніхто для таких потреб нікого не відловлює. Скоріш за все, це чиїсь жарти, або “піар” від конкурентів, бо у Коломиї останнім часом відкрилось багато кіосків з шаурмою“, — пояснив Білейчук.

Читайте також: Жахлива знахідка: у Коломиї нелюди закатували собаку. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...