Мед Атлант

Рукопашний бій, зброя та затримання злочинців: як у Франківську тактико-спеціальні навчання провели. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 13 липня, в Івано-Франківську для курсантів та поліцейських провели тактико-спеціальні навчання. Мета – показати основні прийоми під час роботи практичних підрозділів поліції.

Такі навчання організували на базі Факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ спільно з ГУ НП в Івано-Франківській області. Спецпризначенці продемонстрували практичні навички курсантам другого та третього курсів академії, а також поліцейським, які вперше прийняті на службу в поліції. Останні майбутніх дільничних офіцерів поліції Більшість курсантів – місцеві. На базі НАВС отримують заробітну плату від 5 тис 700 грн, у подальшому на роботі обіцяють від 9000 тис грн. Організатори кажуть, що важче тим курсантам, які навчаються в іншій місцевості, адже потрібно шукати житло. Пояснюють, що практичні навчання проводяться постійно. Для прикладу, зараз планують включати до них спецпризначенців, які будуть допомагати “новачкам” застосовувати на практиці деякі прийоми.

Відтак, під відкритим небом спецпризначенці продемонстрували навички фізичної підготовки, володіння прийомами рукопашного бою, техніку бойових прийомів та прийомів самозахисту під час нападу із застосуванням холодної та вогнепальної зброї. Крім того, були частково показані способи затримання злочинців в русі та на автотранспорті.

Більше дивіться у відеосюжеті МІСТА:

Дивіться та читайте також: Евакуація та знешкодження вибухівки: як у Франківську навчальний заклад мінували. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...