Мед Атлант

Повалені дерева та обірвані лінії електропередач: франківські рятувальники очищали дорогу від перешкод. ФОТО

Рятувальники працювали в Івано-Франківську та Галичі. Через негоду довелося звільняти проїжджу частину дороги від перешкод – повалених дерев.

Так, 13 липня, поступило повідомлення про те, що по вул. В.Чорновола в м. Івано-Франківськ біля ЦМС «РУХ» на проїжджу частину впало дерево. По прибуттю до місця виклику відповідними службами встановлено, що на проїжджій частині та пішохідній зоні знаходиться дерево та обірвані лінії електропередач. Були проведені роботи по звільненню проїжджої частини від впалого дерева та огороджено місце падіння обірваних ліній електропередач. До місця виклику згодом прибули працівники КП «ІФміськсвітло».

ФОТО: АН “Курс”

Пізніше в ОКЦ У ДCНС області поступило повідомлення про необхідність надання допомоги по зрізанню дерева. Рятувальниками було встановлено, що із дерева впало декілька малих гілок. Працівники пожежно-рятувальної служби за допомогою огороджувальної стрічки обгородили дерево.

В обідню пору  по вул. Бачинського в м. Івано-Франківськ між буд. 1 та 3 над торговим МАФом на висоті 5 м внаслідок поривів вітру втратив фіксацію рекламний щит. Демонтаж щита був неможливий у зв’язку з поривами вітру. Тому за допомогою висувної драбини проведено заходи по фіксації щита за допомогою в’язального дроту.

На розі вул. Коновальця – Сахарова на дереві небайдужі помітили обламану гілку. За допомогою АД-30 працівниками оперативно-рятувальної служби обламану гілку було знято з дерева.

Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

У м. Галич поступило повідомлення про те, що в с. Крилос впало дерево на проїжджу частину автодороги. Виїздом до місця виклику факт події підтвердився. По прибуттю до місця виклику працівниками пожежно-рятувальної служби за допомогою бензопили та підручних засобів було розчищено автодорогу від дерева. До місця події виїжджав черговий караул ДПРЧ-3 м. Галич.

Читайте також: ДТП у Франківську: водій мікроавтобуса збив пішохода та втік. Водія розшукують. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...