Мед Атлант

З’явилося оперативне відео з обшуку помешкання АТОвця, у якого прикарпатські поліцейські виявили боєприпаси

Прикарпатські правоохоронці під час обшуку в помешканні підозрюваного виявили боєприпаси. 24-річний чоловік підозрюється у вчиненні крадіжки з проникненням у житловий будинок. Зараз він в АТО. Про обшук і не здогадувався.

Відтак, працівники Управління карного розшуку спільного з оперативними працівниками Тисменицького відділу поліції під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного виявили та вилучили боєприпаси. Правоохоронці знайшли дві бойові гранати та 76 набоїв до вогнепальної зброї.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що вказані боєприпаси із зони АТО привіз 24-річний житель району, який наразі перебуває а зоні АТО. Предмети вилучено та направлено на проведення ряду експертиз.

Відомості за цим фактом внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження з вогнепальною зброєю, боєприпасами і вибухівкою) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Т.в.о. заступника начальника Тисменицького відділу поліції Володимир Кисильов розповів більше у відеосюжеті МІСТА. Також відео з місця події:

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...