Мед Атлант

За 400 тисяч гривень на шкільних територіях в Івано-Франківську зроблять санітарну обрізку дерев

Нещодавно Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради оголосив відкриті торги та подання пропозицій підрядниками для зрізки аварійних та сухостійних дерев, корчування пнів, санітарної обрізки дерев.

Про це повідомляється на сайті Prozorro.

Згідно технічної специфікації, потрібно зрізати 135 аварійних та сухостійких акацій, беріз, вишень, горіхів, ялин тощо. Крім цього, підрядник повинен здійснити санітарну обрізку 125 дерев та викорчувати 19 пнів. Корчування пнів повинно проводитись механізованим способом, шляхом подрібнення без застосування важкої техніки. На місці зрізки та санітарної обрізки дерев Учасник-переможець торгів повинен забезпечувати належне та своєчасне прибирання та вивезення залишків деревини та гілля.

У випадку накопичення деревини на території закладу, якому надається послуга, та не прибирання території на місці надання послуги більше п’яти діб, підрядник у 10-ти денний термін сплачує штраф.

Санітарні роботи підрядник повинен провести з серпня по грудень 2017 року на територіях франківських шкіл та дошкільних навчальних закладів.

Очікувана вартість за вказані послуги 400 000 грн, однак, переможцем аукціону  буде той підрядник, який зможе запропонувати найнижчу ціну.

Читайте також: В івано-франківські школи закуплять нові парти та стільці більше, ніж на мільйон гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...