Мед Атлант

Прикарпатському бізнесу відшкодували близько 700 мільйонів гривень

За січень-червень 2017 року представники бізнесу регіону заявили бюджетне відшкодування податку в сумі 618,6 млн.гривень.

Це на 504,7 млн.гривень менше, ніж в аналогічному періоді 2016 року, інформує МІСТО з посиланням на прес-службу Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

На початок липня 2017 року, з врахуванням залишку невідшкодованого ПДВ, платникам податків області відшкодовано на розрахункові рахунки 697,3  млн.гривень. Із загальної суми  відшкодованого ПДВ – 273 млн. гривень повернуто 26 платникам з іноземними інвестиціями.

Нагадаємо, з метою унеможливлення формування фіктивного кредиту та отримання неправомірного відшкодування ПДВ з бюджету з 1 липня 2017 року  реєстрація податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН) може бути зупинена відповідно до п. 201.16 ст. 201 Податкового кодексу України у разі відповідності такої податкової накладної/розрахунку коригування сукупності критеріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН.

Читайте також: Від початку року Франківськ заробив 6 мільйонів гривень від оренди комунального майна 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...