Мед Атлант

Перший заступник головного лісівника Прикарпаття придбав новенький Hyundai за більш, як мільйон гривень

Перший заступник керівника Івано-Франківського управління лісового і мисливського господарства Роман Олійник пересів на новенький елітний позашляховик.

Службовець вніс зміни в свою декларацію 16 липня, де зазначив, що став власником нового автомобіля Hyundai Grand Santa Fe 2017-го року. Вартість авто – мільйон 199 тис. грн.

Попередньо Олійник їздив на автомобілі цієї ж марки, проте 2008-го року випуску. Його він також придбав новим – у 2008 році за 198 тис. грн. Власне, як видно з зазначених змін у декларації, на покупці Олійник навіть виграв, адже цю автівку нещодавно продав значно дорожче – за майже 267 тис. грн.

Загалом в декларації Олійника за 2016 рік: житловий будинок на 259,3 кв.м в с. Ворона та 4 земельні ділянки. Окрім того, будинок Олійник будує і в Івано-Франківську. Згідно декларації, він належить його дружині.

В минулому році Олійник заробив 114 588 грн. “Під матрацом” заховав 8500 доларів, 6000 євро і 18 136 тис грн поклав на банківський рахунок.

В березні Олійник претендував на посаду начальника Івано-Франківського управління лісового і мисливського господарства, яка була вакантною. Проте її не зайняв. Новим керівником було призначено іншого кандидата на цю посаду Руслана Осташука.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...