Мед Атлант

Сьогодні в Івано-Франківську прощатимуться з відомим актором Володимиром Пантелюком

Сьогодні, 17 липня, в 19:00 годині в Івано-Франківську в Будинку смутку відбудеться панахида за відомим актором театру і кіно Володимиром Пантелюком.

Нагадаємо, Володимир Пантелюк помер вчора, 16 липня, на вокзалі. За попередньою інформацією, чоловікові раптово стало зле, він ішов по вулиці та впав.

Причину смерті відомого артиста поки не встановили. Колеги актора кажуть, що для них смерть Володимира — це велика несподіванка. Адже артист вів здоровий спосіб життя, не вживав алкоголю, не палив та завжди був у чудовій формі. Зокрема, прес-секретар драмтеатру Таїсія Люта розповіла, що востаннє Володимир грав на закритті сезону у виставі “За двома зайцями”. Тоді виступ пройшов з великим успіхом, глядачі довго не відпускали акторів.

Він був постійно дуже задіяний у репертуарі і, звісно, би отримав хороші ролі в наступному сезоні“, — зазначила Таїсія.

Актриса драмтеатру Галина Баранкевич відзначила, що Володимир Володимирович завжди виглядав дуже добре, був відповідальним, сумлінним до роботи та надзвичайно талановитою людиною.

У Володимира залишились дружина та донька. В Івано-Франківському театрі Пантелюк працював з 1983-го року. В 2004 отримав звання заслуженого артиста України.

Актор зіграв у низці відомих вистав, зокрема “За двома зайцями” М.Старицький – Прокіп Сірко, «Таксист – 2, або Кохання на швидкості» Р.Куні  – Татусь Стенлі, «Ніч перед Різдвом» за М.Гоголем – Голова, «Тіні забутих предків» за М.Коцюбинським –Іванко, «Маршал Жуков» І.Рачада – Генерал.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...