Мед Атлант

У міському парку візьмуться за облаштування приміщення матері та дитини

Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації” оголосив тендер на визначення підрідника для проведення ремонтних робіт у парку імені Шевченка.

Про це йдеться на сайті Prozorro.

Планується відремонтувати фасад приміщення для матері та дитини. На проведення робіт планують виділити 180 тисяч гривень.

Зазначається, що підрядник повинен звільнити стіни від штукатурки, встановити на них кріплення для подальшого обшиття фальшбрусом та полакувати його. Також переможець тендеру має вивести усе сміття, яке накопичуватиметься впродовж проведення ремонтних робіт.

Як зазначила в інтерв’ю “Галці” директор комунального підприємства “Центр розвитку міста та рекреації” Руслана Василюк, ремонт проводитиметься на території поблизу дитячого майданчику “Рошен”.

“Розпочали капітальний ремонт у приміщенні біля дитячого майданчику “Рошен”, яке колись здавалося в оренду підприємцям. Плануємо облаштувати тут кімнату матері і дитини (з опаленням, санвузлом, яка буде функціонувати цілорічно), тим паче, що воно знаходиться в місці, де гуляє багато батьків з маленькими дітками”, — зазначила Василюк.

Раніше повідомлялося, що комунальне підприємство “Івано-Франківськміськсвітло” оголосило тендер на закупівлю вуличних світильників для міських садочків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...