Мед Атлант

Виконком просить ОДА і облраду підтримати перехід аеропорту в комунальну власність Франківська

Сьогодні, 18 липня, під час позачергової сесії міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зачитав звернення від виконавчого комітету щодо переходу аеропорту у власність міста.

У зверненні йдеться про те, що аеропорт повинен перейти у комунальну власність, оскільки завдяки йому Івано-Франківськ має великий шанс стати брамою до Карпат і аеропорт може стати туристичним потенціалом, передає МІСТО.

“Те, що летовище у концесії, фактично у приватній власності, не дало бажаного ефекту, а тільки погіршило стан аеропорту. Якщо не почати його відновлювати зараз, то це може призвести до продажу його за безцінь“, – сказав міський голова.

Виконком обурений тим, що теперішній власник не виконує умови договору і таким чином авіакомпанії ідуть з Івано-Франківська. Зокрема, турецькі авіалінії вже відмовились.

Нагадаємо, нещодавно під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків зазначив, що в Івано-Франківського аеропорту забирають ліцензію на міжнародні перевезення. Однак слова міського голови не підтвердились.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...