Мед Атлант

На Прикарпатті знайшли чоловіка, який три дні тому пішов по гриби

Сьогодні, 20 липня, рятувальники знайшли 46-річного чоловіка, який 17 липня пішов у ліс в урочище Люблінець біля смт. Солотвин Богородчанського району по гриби і не повернувся.

О 15:15 грибника знайшли у тому ж лісі. Пошуково-рятувальні роботи завершились. Як повідомили у прес-службі ГУ НП Івано-Франківської області, чоловік сам вийшов до рятувальників. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує, чому грибник три дні не виходив на зв’язок.

Нагадаємо, 18 липня для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено  5 рятувальників Івано-Франківського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області, 6 працівників та 4 собаки кінологічного відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області та близько 40 чоловік місцевого населення.

19 липня сформовано 4 пошуково-рятувальні групи.    До пошуків залучені працівники Управління ДСНС, гірські рятувальники, кінологічне відділення, працівники Національної поліції, лісового господарства, мисливського господарства, та місцеве населення. Всього 82 людей, 9 одиниць техніки, 6 собак. Впродовж дня обстежено лісовий масив в урочищі Люблінець зі сторони селища Солотвин та села Раківчик, на загальній площі близько 250 га.

Сьогодні пошуки завершились, шукали чоловіка 4 пошуково-рятувальні групи, якими здійснювалось обстеження лісового масиву в урочищі Люблінець в напрямку села Кричка Богородчанського району.  Залучено 84 особи, 7 одиниць техніки, 6 кінологів з собаками, з них від Управління ДСНС в області  – 34 особи, 4 одиниці техніки та 5 кінологів з собаками.

 

Читайте також: На Прикарпатті юнак викрав три мобільні телефони у свого п’яного товариша 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...