Мед Атлант

У Косові чоловік обікрав товариша поки він спав

Косівські правоохоронці встановили підозрюваного, який обікрав свого захмелілого товариша.

До місцевого відділу поліції звернувся 71-річний пенсіонер. Чоловік повідомив про те, що в нього викрадено золоту обручку, вартістю близько 5 тис. гривень, а також розповів, що у цій крадіжці підозрює свого товариша. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУ НП Івано-Франківської області.

В ході проведення слідчих дій підозри потерпілого підтвердилися. Зловмисником виявився 51-річний місцевий житель, який напередодні розпивав спиртні з потерпілим на одній із літніх терас місцевого магазину. Тож коли заявник заснув, лиходій зняв з пальця обручку та пішов до найближчого ломбарду. Викрадене одразу ж здав, а виручені кошти потратив на алкоголь.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте також: В Івано-Франківську водій збив 11-річну дитину і втік з місця події 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...