Мед Атлант

Івано-Франківську бригаду тактичної авіації визнали однією з найкращих в Україні. ФОТО

Днями у Львові на базі повітряного командування «Захід» підбили підсумки діяльності Повітряних Силах Збройних Сил України за перше півріччя 2017 навчального року.

Як зазначив командувач Повітряних Сил генерал-полковник Сергій Дроздов, метою заходу є оцінка стану і готовності Повітряних Сил до виконання завдань за призначенням, враховуючи сучасні виклики та загрози. Під час конструктивного діалогу основний акцент робили на впровадження передового досвіду в практику діяльності військ та уточнення завдання на наступне півріччя.

Аналіз виконання завдань бойового чергування показав, що за півроку чергові сили з протиповітряної оборони переводились в готовність №1 понад тисячу разів. Порушень порядку використання повітряного простору України за перше півріччя виявлено майже 13 тисяч, з них абсолютна більшість – 99,65% в повітряному просторі над територією тимчасово окупованої Автономної республіки Крим.

Одним з ефективних заходів з бойової підготовки було визнано льотно-методичний збір на аеродромі Луцьк. Тоді було підготовлено до ведення бойових дій по наземним цілям біля трьох десятків екіпажів

Серед кращих частин авіації за результатами півріччя командуванням Повітряних Сил відзначені бригади тактичної авіації Івано-Франківська та Миргорода. Серед частин протиповітряної оборони першими стали дві зенітні ракетні частини, що представляють повітряні командування «Південь» та “Схід”, інформує прес-центр Повітряного командування «Захід».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...