Мед Атлант

У поліції повідомили, що проти дебоширки Михайлової розпочали нове кримінальне провадження

Проти Тетяна Михайлової, яка вчора неадекватно поводилася на вул. Сахарова, кидаючись під проїжджі автомобілі, а по приїзді швидкої допомоги нанесла тілесні ушкодження медику, поліція розпочала нове кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-секретар ГУНП в Івано-Франківській області Мирослава Белдик.

Лікар швидкої допомоги написала заяву про нанесення їй тілесних ушкоджень Тетяною Михайловою. Нагадаємо, вчора жінка неадекватно поводилася на вулиці Сахарова. За словами свідків, Михайлова кидалася під автомобілі. Люди викликали швидку допомогу. Жінка погодилася пройти з лікарями до машини, проте там раптово накинулася на фельдшера, а потім на лікаря, нанісши останній тілесні ушкодження.

Деталі вчорашньої історії з дебоширкою дивіться у відеосюжеті: Я переїхала “мусора” і пишаюся, – франківські патрульні вдруге затримали п`яну Тетяну Михайлову. ВІДЕОСЮЖЕТ

Тетяна Михайлова є підозрюваною у ще одному кримінальному провадженні: наприкінці березня вона спричинила ДТП з потерпілими. Навесні апеляційний суд випустив її під заставу з умовою, що до розгляду справи в суді Михайлова має утриматися від спілкування з потерпілими і свідками, не виїжджати за кордон, не відвідувати заклади, де продаються спиртні напої.

Наразі правоохоронці вирішують питання подальших процесуальних дій стосовно Михайлової. Ймовірно, що через порушення умов застави, внесені кошти – 356 тис. грн не повернуть.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...