Мед Атлант

На Целевича до кінця року встановлять насосну станцію

В Івано-Франківську на вулиці Целевича цьогоріч планують встановити потужну насосну станцію. Наразі роботи тривають, однак міський голова Руслан Марцінків обурений їх тривалістю.

Міський голова зауважив, що роботи ведуться дуже довго:

“Ви що на День повстанської армії ту станцію відкриєте?  Треба швидше робити”.

На що керівник КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Микола Саєвич відповів, що наразі закуповується обладнання і незабаром роботи знову продовжаться.

Вартість насосної станції 25 мільйонів гривень. Замовником будівництва є КП “Івано-Франківськводотехпром”, а підрядником-інвестором – ТзОВ “Спілка забудовників”.

Новоспоруджена насосна станція буде обслуговувати не тільки міських жителів, але й приміські села – Загвіздя, Клузів та Угринів, де в майбутньому планується багатоповерхова забудова.

Раніше міський голова зауважував, що в першу чергу місто керуватиметься інтересами франківців. Якщо села також хочуть користуватися цією насосною станцією, то має бути відповідний бартер. Наприклад, якщо там хочуть будувати багатоповерхівки, то певний відсоток квартир може бути переданий для учасників АТО. Потужність станції – 30 тис кубів за добу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...