Мед Атлант

Заступник міського голови Івано-Франківська Олексій Кайда втретє одружився

Заступник міського голови Івано-Франківська Олексій Кайда втретє офіційно зареєстрував шлюб та опублікував у мережі фейсбук фото з новою дамою серця.

Сьогодні під час оперативної наради у заступника міського голови помітили обручку. За інформацією ЗМІ, новою обраницею чиновника стала начальник відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Наталія Дубас.

Сам Олексій Кайда родом з Запорізької області, на Тернопільщині кілька років був очільником обласної ради – з 2009 до 2012 року.

Останнім часом у фейсбук з’являлися фото Олексія Кайди з таємничою блондинкою. На своїй особистій сторінці він похизувався світлинами з відпочинку на Дністрі. Поряд на фото – нова дама серця заступника міського голови Івано-Франківська. Саму світлину Кайда підписав так:

“Яка пречудова Україна! І була риба, і була юшка! Гарненький вдався відпочинок на Тернопіллі!“.

Також нещодавно в мережі фейсбук міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків опублікував фото, де він зі своєю дружиною, Олексієм Кайдою та його новою обраницею на прощі у Зарваниці.

У листопаді минулого року заступник міського голови розлучився з олімпійською чемпіонкою Оленою Підгрушною, яка була його другою дружиною. Від першого шлюбу, який тривав 18 років, у Олексія Кайди є дорослий син Богодар.

Читайте також: Марцінків хоче, щоб Палац Потоцьких перейшов у власність Івано-Франківська 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...