Мед Атлант

На Прикарпатті працівники підприємства крали пальне. П’ятеро осіб затримала поліція

На Калущині у крадіжці дизпалива з приватного підприємства підозрюють працівників. Вони таємно крали пальне.

До чергової частини Калуського відділу поліції звернувся начальник охорони одного із місцевого підприємства. Повідомив, що працівниками охорони в с. Лука посеред поля затримано автомобіль з п’ятьма чоловіками, котрі намагалися викрасти 60 л. дизельного палива. Пальне злили з баку трактора. Про це МІСТУ повідомили у секторі комунікації Головного управління
Національної поліції в Івано-Франківській області.

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події та задокументували факт вчинення крадіжки. Проведеними оперативними заходами встановили осіб зловмисників. Ними виявились четверо мешканців Калуського району та 45-річний житель Галицького району. Як виявилося, калушани працюють на цьому підприємстві.

Встановлено, що зловмисники протягом трьох днів таємно зливали дизпаливо із баків тракторів, залишених на полі в селі Лупа. Власники фірми, помітивши надмірний розхід палива, запідозрили крадіжку. Тож остання спроба викрадення закінчилася невдало – їх упіймали “на гарячому” з каністрою. У ній – 60 літрів пального.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (Замах на злочин) та ч.1 ст.185 ( Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: Медики заборонили слідчим спілкуватися з Михайловою, яку вдруге затримали п’яною, бо вона зараз у психіатричному відділенні

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...